Industriële Elektronica

Iedere productie-eenheid gebruikt in dit digitale tijdperk enorm veel elektronica besturing in haar productielijnen. Na verloop van tijd verleent de leverancier hiervan vaak geen service meer, tenzij u besluit de gehele besturing te vervangen. Een flinke hoge kostenpost terwijl de productielijnen nog jaren mee kunnen. Maar downtime door ad-hoc storingen is een enorm risico.

EMtech specialiseert zich in de ondersteuning van grote continu industrie door professionele snelle reparaties van besturingselektronica. Vanuit een duidelijk inzicht in uw specifieke productielijn kunnen wij snel analyseren wat er precies is misgegaan en waar de oorzaak van het defect in de elektronica naar te herleiden is. Naast spoed reparaties geeft EMtech u direct advies welke andere kritieke punten een mogelijk gevaar voor continuïteit opleveren. Vele industrieën zijn reeds jarenlange trouwe klant bij EMtech en vertrouwen graag op onze service.

Reparatie

Industriële elektronica zoals frequentieregelaars, servo drives, soft starters, voedingen, touchscreens, displays, HMI, CNC-controllers, Industriële PC’s, PLC’s, robot elektronica, key pads, losse PCB’s en servo motoren komen dagelijks bij ons in reparatie. Ons Team professionele Research & Repair Engineers met uitgebreide onderzoek- en meetapparatuur kunnen defecten snel traceren en professioneel repareren. Heeft u documentatie met schema/tekening en aansluitgegevens dan ontvangen wij die graag. EMtech reparatietijd is vaak 5, maximaal 10 werkdagen. In geval van spoed repareren wij vaak nog dezelfde dag of binnen 2 dagen. Voor trouwe klanten die zeer regelmatig dezelfde producten aanbieden, spreken we vaste volume reparatieprijzen af. 

Testopstellingen

Natuurlijk wilt u er zeker van zijn dat uw gerepareerde industriële elektronica weer 100% functioneert. Alle reparaties worden na herstel getest. Voor een flink aantal van onze relaties hebben wij specifieke custom-made testopstellingen staan waarbij alle reparaties 100% getest worden.  Indien 100% testen niet mogelijk is gaan wij in overleg met u bepalen welke delen wij wel voor u kunnen testen. Op al onze reparaties krijgt u 12 maanden garantie.

Ad Hoc Downtime

Voor de grote continu industrie is het een must om ad hoc downtime tot een minimum te reduceren. Iedere storing en reparatie moet een bijdrage leveren aan de verdere optimalisatie van het continu proces. Waar bevinden zich de specifieke kritieke punten in uw productielijnen en hoe zijn deze in de keten steeds beter beheersbaar te maken. Zo draagt ieder initieel ad hoc probleem bij als een actie verbeterpunt voor het gehele productieproces.

Spare Parts

De servicemonteur van een fabrikant zal een deel of zelfs de complete besturing vervangen in het geval van een defect. Zodra dat is gebeurd, kunt u het defecte onderdeel alsnog bij ons laten repareren, zodat u een spare unit heeft voor de toekomst. Daarnaast is repareren vaak veel goedkoper dan vervangen en maak je hierdoor optimaal gebruik van de gebruikte grondstoffen. 

Industriële Mechanica

In de jaren 80 en 90 werden vele “pick & place robots” in de industrie geplaatst. De oorspronkelijke leverancier van dit soort robots bestaat al lang niet meer. U kunt bij ons terecht voor zowel een mechanische als elektronische revisie van robots. Sinds 2006 hebben we hier langlopende serviceovereenkomsten voor.

U kent het vast wel: de toetsen van uw toetsenbord die u het meest gebruikt, doen het niet meer. De enter en de spatiebalk blijven hangen of reageren niet meer. De fabrikant van uw machine zal u graag een compleet nieuw toetsenbord verkopen! 
Niet alleen toetsenborden met defecte toetsen, maar allerlei mechanische defecten zijn professioneel en snel op te lossen door een reparatie. Waarom zou u een heel nieuw apparaat aanschaffen als slechts één onderdeel overbelast is?

Wij bellen u terug