Kringloopeconomie

U kunt er niet meer onderuit: om duurzamer te leven, produceren en consumeren is reparatie en recycling onmisbaar. Laat uw defecte industriële elektronica repareren! Bespaar veel kosten en zorg dat uw huidige besturingen en machinepark veel langer mee gaan.

Industriële Elektronica

Iedere productie-eenheid gebruikt in dit digitale tijdperk enorm veel elektronica besturing in haar productielijnen. Na verloop van tijd verleent de leverancier hiervan vaak geen service meer, tenzij u besluit de gehele besturing te vervangen. Een flinke hoge kostenpost terwijl de productielijnen nog jaren mee kunnen. Maar downtime door ad-hoc storingen is een enorm risico.

EMtech specialiseert zich in de ondersteuning van grote continu industrie door professionele snelle reparaties van besturingselektronica. Vanuit een duidelijk inzicht in uw specifieke productielijn kunnen wij snel analyseren wat er precies is misgegaan en waar de oorzaak van het defect in de elektronica naar te herleiden is.

Naast spoed reparaties geeft EMtech u direct advies welke andere kritieke punten een mogelijk gevaar voor continuïteit opleveren. Vele industrieën zijn reeds jarenlange trouwe klant bij EMtech en vertrouwen graag op onze service.

Industriële Mechanica

In de jaren 80 en 90 werden vele “pick & place robots” in de industrie geplaatst. De oorspronkelijke leverancier van dit soort robots bestaat al lang niet meer. U kunt bij ons terecht voor zowel een mechanische als elektronische revisie van robots. Sinds 2006 hebben we hier langlopende serviceovereenkomsten voor.

U kent het vast wel: de toetsen van uw toetsenbord die u het meest gebruikt, doen het niet meer. De enter en de spatiebalk blijven hangen of reageren niet meer. De fabrikant van uw machine zal u graag een compleet nieuw toetsenbord verkopen! 
Niet alleen toetsenborden met defecte toetsen, maar allerlei mechanische defecten zijn professioneel en snel op te lossen door een reparatie. Waarom zou u een heel nieuw apparaat aanschaffen als slechts één onderdeel overbelast is?

Wij bellen u terug